CarChat

Card image

Eladni szeretnél?

Magánszemélyeknek és kereskedéseknek is több érvünk van miért nálunk hirdessenek!

ÚJ JÁRMŰ
Card image

Autót vásárolnál?

A legjobb helyen jársz! Ha kíváncsi vagy, kattints ide és elmondjuk miért!

Körülnézek

Hogyan használd az autotveszek.hu weboldalt?

Hirdetés feltöltése és kezelése számítógépen

Videó hossza 3 perc 29 másodperc

Hogyan használd az autotveszek.hu weboldalt?

Jármű feltöltés mobillal kevesebb mint 4 perc alatt

Videó hossza 3 perc 56 másodperc

Legújabb jármű hirdetések

Friss autós hírek

A New Times Racing két pilótája is részt vett a vasadi flat track napon

A New Times Racing két pilótája is részt vett a vasadi flat track napon

2022-05-26, 06:18 | www.tesztelok.hu

Szombaton, a Moto Track Arenában rendezték meg az első magyar flat track napot, ahol az NTR két versenyzője is kipróbálta magát. Ádám Róbert és Kecskés Bence saját motorral érkeztek, majd az előzetes nevezés után máris a pályán találták magukat. Már a szabadedzések alkalmával kiegyensúlyozottan és pontosan motoroztak, köszönhetően a téli időszakban rendezett olaszországi flat track … The post A New Times Racing két pilótája is részt vett a vasadi flat track napon appeared first on Autó tesztek - Tesztelok.hu.

A New Times Racing pilótái erőn felül teljesítettek a Slovakiaringen

A New Times Racing pilótái erőn felül teljesítettek a Slovakiaringen

2022-05-23, 20:26 | www.tesztelok.hu

Május 16-án a Slovakiaringen rajtolt el a 2022-es Takarékbank Gyorsasági Bajnokság és Kupa, amelyen az NTR  öt pilótája két kategóriában harcolt a jobbnál jobb helyezésekért. Ádám Róbert, Kecskés Bence, valamint Ernszt Norbert az Open 600 osztályban indult, míg a betétfutamként szereplő SSP300-ban Borsándi Botond és Kun Csaba képviselte a csapatot. Ádám Róbert a korábbi teszteknek … The post A New Times Racing pilótái erőn felül teljesítettek a Slovakiaringen appeared first on Autó tesztek - Tesztelok.hu.

HELLAS RALLY: Horváth Lajos vezeti a magyar kontingenst

HELLAS RALLY: Horváth Lajos vezeti a magyar kontingenst

2022-05-21, 07:53 | www.tesztelok.hu

Vasárnap útnak indul Európa egyik legszebb és legkeményebb tereprali versenye, ahol a Laller Racing Dakar Team versenyző/csapatfőnöke is rajthoz áll. Az esemény különlegessége, hogy Horváth Lajos „Laller” mellett további négy magyar is megméreti magát. Laller Gerencsér Tamás, Esch Tamás, Klima Gábor, valamint Torma Balázs társaságában vág neki a nagy kalandnak, ezzel pedig régi vágya valósul … The post HELLAS RALLY: Horváth Lajos vezeti a magyar kontingenst appeared first on Autó tesztek - Tesztelok.hu.

TE megvetted már a jegyed az AMTS-re?

TE megvetted már a jegyed az AMTS-re?

2022-05-18, 08:06 | www.tesztelok.hu

A 2022-es AMTS-t ismét a szokott módon és időben, tavasszal (május 27-29) érkezik a megújult Hungexpo területére! Ebben az évben rengeteg program várja a kilátogatókat, nem kevesebb, mint tíz tematikában. A nemzetközi tuning-világ különleges gyöngyszemein túl Gymkhana Bajnokság, Autómárkák és Importőrök standjai, valamint Nemzetközi Elektromobilitási Expo is megtalálható lesz május utolsó hétvégéjén. Sőt, ahogy már … The post TE megvetted már a jegyed az AMTS-re? appeared first on Autó tesztek - Tesztelok.hu.

Az EU 2035-től tiltaná mindennemű belsőégésű motoros autó újként történő forgalomba helyezését

Az EU 2035-től tiltaná mindennemű belsőégésű motoros autó újként történő forgalomba helyezését

2022-05-17, 19:33 | www.tesztelok.hu

Egy dologra nem kapok soha meggyőző választ: ha a villanyautó az élet minden területén toronymagasan a legjobb megoldás, ahogyan ezt állítják bizonyos körökben, akkor A: miért kell folyamatosan belengetni, hogy minden egyéb tiltva lesz az EU-ban? Nem arról van szó, hogy ez a nagyszerű technika magától meg fog győzni mindenkit a felsőbbrendűségéről? B: Miért kell … The post Az EU 2035-től tiltaná mindennemű belsőégésű motoros autó újként történő forgalomba helyezését appeared first on Autó tesztek - Tesztelok.hu.

A Charger, amihez még Joe Biden is személyesen gratulált!

A Charger, amihez még Joe Biden is személyesen gratulált!

2022-05-17, 19:26 | www.tesztelok.hu

Nem ez az első alkalom, hogy híres tervezők, autóépítők, vagy akár versenycsapatok gépei jelennek meg hazánk legnagyobb éves autómustráján, az Automobil és Tuning Show-n. Az idei felvonás e tekintetben különösen nagyot üt majd, hiszen a kiállításon a – szó szerint értett – világ egyik legszebb és legismertebb épített autója is megtekinthető lesz! Hazánk legnagyobb autókiállítása … The post A Charger, amihez még Joe Biden is személyesen gratulált! appeared first on Autó tesztek - Tesztelok.hu.

Már Magyarországon is megrendelhető az új BMW X7

Már Magyarországon is megrendelhető az új BMW X7

2022-05-17, 19:15 | www.tesztelok.hu

Fényűző exkluzivitásával, lebilincselő menetdinamikájával és tágasságával, valamint páratlan sokoldalúságával a BMW X7 rövid időn belül a luxuskategória legsikeresebb BMW modelljévé érett. A modell megújult kiadása – mely már Magyarországon is elérhető 35 220 000 Ft-os indulóártól – a formanyelvet, a hajtásláncot, a vezetést és parkolást támogató rendszereket, az intuitív járművezérlést, valamint az intelligens járműkapcsolati megoldásokat érintő … The post Már Magyarországon is megrendelhető az új BMW X7 appeared first on Autó tesztek - Tesztelok.hu.

Dacia Jogger Extreme TCe 110 bemutató – Sokoldalú és tágas, ajánlott minden családnak!

Dacia Jogger Extreme TCe 110 bemutató – Sokoldalú és tágas, ajánlott minden családnak!

2022-05-17, 17:08 | www.tesztelok.hu

Személy szerint nagyon kíváncsi voltam a gyártó új üdvöskéjére, amely nem kevesebb, mint három (!!) modellt hivatott helyettesíteni. Ugyanis a Lodgy gyártása hónapokon belül leáll, a tágas Logan MCV már csak használtautó portálokon vásárolható és még a Dokker is eltűnt a palettából. Az első benyomások alapján az öt és hétszemélyes változatban is kapható Jogger egy … The post Dacia Jogger Extreme TCe 110 bemutató – Sokoldalú és tágas, ajánlott minden családnak! appeared first on Autó tesztek - Tesztelok.hu.

KUPAESŐ és KÜLÖNDÍJ: A Laller Racing fennállásának legsikeresebb évét zárta

KUPAESŐ és KÜLÖNDÍJ: A Laller Racing fennállásának legsikeresebb évét zárta

2022-05-17, 16:05 | www.tesztelok.hu

A váci illetőségű, Horváth Lajos „Laller” nevével fémjelzett motoros off-road csapatnak nemrégiben nagy megtiszteltetésben volt része. A MAMS (Magyar Motorsport Szövetség) pótolta az elmaradt enduro díjátadókat, melyen a csapat versenyzőjét, Liszka Rolandot többször is a pódiumra szólították. A Laller Racing Dakar Team pilótája 2020-21-re visszamenőleg vehette át a jól megérdemelt bajnoki trófeáit, és egy szép … The post KUPAESŐ és KÜLÖNDÍJ: A Laller Racing fennállásának legsikeresebb évét zárta appeared first on Autó tesztek - Tesztelok.hu.