CarChat

Card image

Eladni szeretnél?

Magánszemélyeknek és kereskedéseknek is több érvünk van miért nálunk hirdessenek!

ÚJ JÁRMŰ
Card image

Autót vásárolnál?

A legjobb helyen jársz! Ha kíváncsi vagy, kattints ide és elmondjuk miért!

Körülnézek

Hogyan használd az autotveszek.hu weboldalt?

Hirdetés feltöltése és kezelése számítógépen

Videó hossza 3 perc 29 másodperc

Hogyan használd az autotveszek.hu weboldalt?

Jármű feltöltés mobillal kevesebb mint 4 perc alatt

Videó hossza 3 perc 56 másodperc

Legújabb jármű hirdetések

Friss autós hírek

Berta Benjaminnak szólt a Magyar Himnusz Mugellóban!

Berta Benjaminnak szólt a Magyar Himnusz Mugellóban!

2023-03-26, 17:08 | www.tesztelok.hu

A SOLUTION Racing pilótájának mesébe illően alakult a 2023-as szezon első versenye Olaszországban. Pénteken két szabadedzés állt rendelkezésre a legideálisabb beállítások megtalálására. A profi szerelőgárda a pilóta visszajelzései alapján állított az autó paraméterein. Mindkét alkalommal többször is megszakították az etapokat. Az időmérőre sikerült megtalálni az optimális paramétereket, azonban Benjaminnak, így sem volt könnyű dolga. A … The post Berta Benjaminnak szólt a Magyar Himnusz Mugellóban! appeared first on Autó tesztek - Tesztelok.hu.

Superenduro GP: Liszka Roland erős világbajnoki szerepléssel jelentkezett

Superenduro GP: Liszka Roland erős világbajnoki szerepléssel jelentkezett

2023-03-24, 13:54 | www.tesztelok.hu

HUMDA Magyar Mobilitás-fejlesztési Ügynökség Zrt. által is támogatott motorversenyző komoly felkészüléssel vágott neki 2023 utolsó Superenduro GP futamának, és a várt eredmény nem is maradt el: Roland a szintugrás után is a mezőny első hat versenyzője között húzta a gázt, a tempója pedig nagyon bíztatóan alakult: „A forduló előtt tartottam tőle, hogy nagyon puha talajú … The post Superenduro GP: Liszka Roland erős világbajnoki szerepléssel jelentkezett appeared first on Autó tesztek - Tesztelok.hu.

Kecskés Bence egyik kedvenc versenypályáján, Valenciában edzett

Kecskés Bence egyik kedvenc versenypályáján, Valenciában edzett

2023-03-22, 16:14 | www.tesztelok.hu

A HUMDA Academy fiatal motorosa, Kecskés Bence két napos teszten vett részt az edzőmotorjával, ami szintén egy Yamaha YZF R6. Bence korábban, a PreMoto 3-mal már járt ezen a pályán. Az akkori látogatásról kellemes emlékei maradtak meg, mivel akkor egy amerikai stílusú versenyben másodikként intette le a kockászászló. Akkor az egész csapat nagyon büszke volt … The post Kecskés Bence egyik kedvenc versenypályáján, Valenciában edzett appeared first on Autó tesztek - Tesztelok.hu.

Az NTR Team pilótája, Kun Csaba Valenciában edzett a hétvégén

Az NTR Team pilótája, Kun Csaba Valenciában edzett a hétvégén

2023-03-22, 16:05 | www.tesztelok.hu

Csaba korábban még nem járt ezen a versenypályán, így hatalmas kíváncsisággal és izgalommal vágott neki a két napos tesztnek. Ráadásul az NTR Team pilótája kicsit megnehezítette a saját dolgát, ugyanis a Kawasaki 400-as és a számára friss Yamaha R6-os nyergében is ki szerette volna próbálni magát a híres nyomvonalon. A Kawa 400-assal motorozott többet az … The post Az NTR Team pilótája, Kun Csaba Valenciában edzett a hétvégén appeared first on Autó tesztek - Tesztelok.hu.

Az MG4 Electric modellel kezdődik az MG 100%-ban elektromos autóinak értékesítése Magyarországon

Az MG4 Electric modellel kezdődik az MG 100%-ban elektromos autóinak értékesítése Magyarországon

2023-03-17, 20:10 | www.tesztelok.hu

A külföldön már nagy népszerűségnek örvendő MG4 Electric-kel kezdi meg elektromos autóinak forgalmazását az MG Motor Hungary hazánkban. A modellt az AMTS kiállításon megrendezett sajtótájékoztatón mutatták be a szakma képviselőinek és a nagyközönség is szemügyre veheti a hazánkban most debütáló, lenyűgöző formatervezésű és kiváló ár-érték arányú modellt a hétvégén zajló kiállítás időtartama alatt, a G … The post Az MG4 Electric modellel kezdődik az MG 100%-ban elektromos autóinak értékesítése Magyarországon appeared first on Autó tesztek - Tesztelok.hu.

Liszka Roland: „A lengyel VB-mezőnyben is szeretnék jól teljesíteni”

Liszka Roland: „A lengyel VB-mezőnyben is szeretnék jól teljesíteni”

2023-03-16, 11:14 | www.tesztelok.hu

A Laller Racing Dakar Team legifjabb versenyzőjének ezen a hétvégén folytatódik a Superenduro szereplése, a HUMDA Magyar Mobilitás-fejlesztési Ügynökség Zrt által is támogatott pilóta ismét Lengyelországban áll rajthoz. Méghozzá az Európa-Kupa helyett ezúttal a Junior Világbajnokságon! Roland számára a következő idők arról fognak szólni, hogy minél inkább megszokja és felvegye a VB-s tempót, hiszen jövőre … The post Liszka Roland: „A lengyel VB-mezőnyben is szeretnék jól teljesíteni” appeared first on Autó tesztek - Tesztelok.hu.

Horváth Lajos: „Eredménykényszer nincs, nagy célok vannak!”

Horváth Lajos: „Eredménykényszer nincs, nagy célok vannak!”

2023-03-10, 07:47 | www.tesztelok.hu

A Laller Racing Dakar Team hosszú és fárasztó 2022-es szezonon van túl. A csapat még alig ocsúdott fel az előző esztendőből, máris itt van 2023. Természetesen mindez nem jelenti azt, hogy Horváth Lajos „Laller” gárdája feltartott kézzel megy neki az évnek, épp ellenkezőleg! Ebből az apropóból beszélgettünk „Lallerrel”, aki idén sem teszi alacsonyra a lécet.  … The post Horváth Lajos: „Eredménykényszer nincs, nagy célok vannak!” appeared first on Autó tesztek - Tesztelok.hu.

MACSKÁK VILÁGNAPJA Horváth Lajossal és Liszka Rolanddal

2023-02-21, 09:23 | www.tesztelok.hu

Igencsak illusztris társaságban tölthették a jeles napot a Kápolnai Macskaárvaház kis mentvényei, hiszen egy olimpiai bajnok, valamint európai első autóversenyző/motoros páros dögönyözte őket. A kápolnai állatvédő találkozónk Rózsa Norbert olimpiai bajnok mellúszó, mellett Kiss Norbert kamion EB-győztes, Horváth Lajos „Laller” tereprali Európa-bajnok, valamint a Laller Racing Dakar Team legifjabb tehetsége, Liszka Roland is jelen voltak. … The post MACSKÁK VILÁGNAPJA Horváth Lajossal és Liszka Rolanddal appeared first on Autó tesztek - Tesztelok.hu.

Liszka Roland, SuperEnduro GP – Heroikus küzdelem után „csak” EB negyedik hely

Liszka Roland, SuperEnduro GP – Heroikus küzdelem után „csak” EB negyedik hely

2023-02-08, 07:38 | www.tesztelok.hu

A Laller Racing Dakar Team motorosa úgy érkezett a SuperEnduro GP Európa-kupa mindent eldöntő budapesti fordulójára, hogy jól tudta: erős szerepléssel sporttörténelmet írhat.  A HUMDA Magyar Mobilitás-fejlesztési Ügynökség Zrt. által támogatott pilóta nagyon erősen kezdte a minden eldöntő versenynapot, de ezúttal a szerencse elpártolt tőle. A kvalifikáción a top3-ban motorozott, az este első versenyén is … The post Liszka Roland, SuperEnduro GP – Heroikus küzdelem után „csak” EB negyedik hely appeared first on Autó tesztek - Tesztelok.hu.