CarChat

Card image

Eladni szeretnél?

Magánszemélyeknek és kereskedéseknek is több érvünk van miért nálunk hirdessenek!

ÚJ JÁRMŰ
Card image

Autót vásárolnál?

A legjobb helyen jársz! Ha kíváncsi vagy, kattints ide és elmondjuk miért!

Körülnézek

Hogyan használd az autotveszek.hu weboldalt?

Hirdetés feltöltése és kezelése számítógépen

Videó hossza 3 perc 29 másodperc

Hogyan használd az autotveszek.hu weboldalt?

Jármű feltöltés mobillal kevesebb mint 4 perc alatt

Videó hossza 3 perc 56 másodperc

Legújabb jármű hirdetések

Friss autós hírek

A Honda továbbfejlesztett önvezető rendszere

A Honda továbbfejlesztett önvezető rendszere

2021-10-19, 01:23 | www.tesztelok.hu

A 2021-es ITS Világkongresszuson, az Európai Unió által meghirdetett L3Pilot program keretein belül mutatja be saját fejlesztésű önvezető rendszerét a Honda. A kezdeményezés 12 ország 34 piaci szereplőjét fogja össze, méghozzá azzal a céllal, hogy mihamarabb elkészülhessenek és forgalomba állhassanak a 3. és 4. SAE-szintű autonóm járművek. A Honda négy önvezető autóval vesz részt a … The post A Honda továbbfejlesztett önvezető rendszere appeared first on Autó tesztek - Tesztelok.hu.

A Nissan orra

A Nissan orra

2021-10-18, 03:15 | www.tesztelok.hu

Egy új autó belső terének illata egy, a vezetési élményhez hozzájáruló, fontos tényező. A Nissan autókban érezhető ’új autó’ illat gondos fejlesztés eredménye az illatok tökéletes egyensúlyának biztosításához, ami érzelmi kötődést hoz létre a sofőr és a jármű között. A Nissan európai műszaki központjában tevékenykedő Peter Karl Eastland, illat értékelésért felelős vezető mérnök feladata az … The post A Nissan orra appeared first on Autó tesztek - Tesztelok.hu.

Kínai autó a magyar utakra? Ez a Dongfeng Seres 3! (bemutató)

Kínai autó a magyar utakra? Ez a Dongfeng Seres 3! (bemutató)

2021-10-16, 03:43 | www.tesztelok.hu

Konkrétan, legelőször az M0-ás autóúton csorogva láttam ezt a személyautót, amelyen  rögtön megakadt a tekintetem – pedig elég magasan van az ingerküszöböm, tehát ez viszonylag nagy szó az esetemben… Mivel a Tesztelők.hu stábja meglehetősen autóőrült, így gyorsan megfuttattam a csoportunkban, hogy láttam egy számomra ismeretlen modellt, álcafólia nélkül, P-s rendszámmal. Mondanom sem kell, hogy azonnal … The post Kínai autó a magyar utakra? Ez a Dongfeng Seres 3! (bemutató) appeared first on Autó tesztek - Tesztelok.hu.

Melyik legyen? 2015 Mazda 6 | 2.2 SKYACTIVE-D 150 HP vs. 2020 Renault Megane 4 | 1.33 TCe 140 HP

2021-10-15, 03:46 | www.tesztelok.hu

Elegáns családi szedánt keresünk, de ne legyen tucatautó, ne legyen prémium autó sem, mert annak horror szervízköltségei lesznek, új vagy használt, de ha használt akkor legyen keveset futott és 5 éves maximum… Ezek és még néhány kritérium alapján találtam ezt a két gyönyörű fekete szépséget, a Mazda 5 éves, a Megane 1 éves, de 24 … The post Melyik legyen? 2015 Mazda 6 | 2.2 SKYACTIVE-D 150 HP vs. 2020 Renault Megane 4 | 1.33 TCe 140 HP appeared first on Autó tesztek - Tesztelok.hu.

A CUPRA új korszakba lép az első 100%-ban elektromos járművének bevezetésével: a CUPRA Bornnal

A CUPRA új korszakba lép az első 100%-ban elektromos járművének bevezetésével: a CUPRA Bornnal

2021-10-14, 03:38 | www.tesztelok.hu

A márka új modelljének szériagyártása Európa legnagyobb elektromosjármű-gyárában, a németországi Zwickauban kezdődik meg A CUPRA Born révén a márkakínálat már a 20%-át fogja kitenni a cég globális értékesítésének, illetve a jármű hozzájárul a CO²-kibocsátás csökkentéséhez is Griffiths: „Értékes tanulságokkal fog gazdagítani bennünket, hogy az első 100%-ban elektromos modellünk Európa legnagyobb elektromosjármű-gyárában készülhet, hiszen 2025-től kezdődően … The post A CUPRA új korszakba lép az első 100%-ban elektromos járművének bevezetésével: a CUPRA Bornnal appeared first on Autó tesztek - Tesztelok.hu.

New Times Racing : Kecskés Bence és Maxwell Toth Vallelungán zárta a 2021-es versenyszezont

New Times Racing : Kecskés Bence és Maxwell Toth Vallelungán zárta a 2021-es versenyszezont

2021-10-13, 15:21 | www.tesztelok.hu

A Piero Taruffi nevét viselő vallelungai versenypályán rendezték az Olasz Gyorsasági Bajnokságnak, vagyis az Elf CIV a 2021-es szezonzáró hétvégéjét, ahol Kecskés Bence szokott módon a PreMoto3-as mezőnyben csatározott, mellette a csapathoz tartozó Maxwell Toth az Aprilia RS 660 Trophy-ban brilírozott. Kecskés Bence szezon- és kategóriazáró versenyhétvégéje bőven tartogatott meglepetéseket… A csütörtöki felmenetelek résztvevői számára … The post New Times Racing : Kecskés Bence és Maxwell Toth Vallelungán zárta a 2021-es versenyszezont appeared first on Autó tesztek - Tesztelok.hu.

GYŐZELEM győzelem hátán: Liszka Roland ezúttal enduróban demoralizált

GYŐZELEM győzelem hátán: Liszka Roland ezúttal enduróban demoralizált

2021-10-13, 08:32 | www.tesztelok.hu

Ezen a hétvégén a Magyar Enduro Bajnokság Pécsen vendégeskedett, a versenyen természetesen a váci Liszka Roland is rajthoz állt. És ha már egyszer ott volt, akkor le is aratta a babérokat! A Laller Racing Dakar Team pilótája a nehéz időjárási körülmények ellenére az egész hétvégét kontroll alatt tartotta, és mind a kategóriájában, úgy abszolút értékelésben … The post GYŐZELEM győzelem hátán: Liszka Roland ezúttal enduróban demoralizált appeared first on Autó tesztek - Tesztelok.hu.

CROATIA RALLY pipa: Horvátországban is célban Horváth Lajos!

CROATIA RALLY pipa: Horvátországban is célban Horváth Lajos!

2021-10-13, 08:21 | www.tesztelok.hu

Öt nap, több mint 1000 kilométeres, hard enduro szakaszokkal, hatalmas szintkülönbséggel, zord időjárással tarkított megpróbáltatás – és egy váci csapat, aki igyekezett minél jobban helytállni. A Horváth Lajos nevével egybeforrt Laller Racing Dakar Team abszolválta a kihívást, és sikeresen teljesítette a szezon egyik legnehezebb versenyét.  A magyar színeket Klima Gábor és Horváth Lajos képviselte, és … The post CROATIA RALLY pipa: Horvátországban is célban Horváth Lajos! appeared first on Autó tesztek - Tesztelok.hu.

A Hyundai i20 az Év Cégautója Németországban

A Hyundai i20 az Év Cégautója Németországban

2021-10-13, 03:30 | www.tesztelok.hu

Újabb elismerést kapott a Hyundai i20 kisautó, amikor a tavaly óta kapható harmadik generációs modellt az Év Cégautójává választották Németországban.  A német firmenauto szaklap 2021 márciusának vége és május közepe közötti online szavazásának részeként egy 165 tagból álló zsűrit kértek fel, hogy szavazzanak a jelenleg legjobbnak ítélt céges autókról. Összesen 20 kategóriában választották ki az … The post A Hyundai i20 az Év Cégautója Németországban appeared first on Autó tesztek - Tesztelok.hu.