CarChat

Card image

Eladni szeretnél?

Magánszemélyeknek és kereskedéseknek is több érvünk van miért nálunk hirdessenek!

ÚJ JÁRMŰ
Card image

Autót vásárolnál?

A legjobb helyen jársz! Ha kíváncsi vagy, kattints ide és elmondjuk miért!

Körülnézek

Hogyan használd az autotveszek.hu weboldalt?

Hirdetés feltöltése és kezelése számítógépen

Videó hossza 3 perc 29 másodperc

Hogyan használd az autotveszek.hu weboldalt?

Jármű feltöltés mobillal kevesebb mint 4 perc alatt

Videó hossza 3 perc 56 másodperc

Legújabb jármű hirdetések

Friss autós hírek

Oktatáson jártunk a Dongfeng Motor Magyarország meghívásából!

Oktatáson jártunk a Dongfeng Motor Magyarország meghívásából!

2022-09-29, 04:47 | www.tesztelok.hu

A Dongfeng Motor Magyarország néhány partnerét és az autós szaksajtó képviselőit meginvitálta Tiszalökre, a HCT Szakképzési Centerbe egy elektromos autók szervízelésével kapcsolatos szakmai napra. A program egy rövid felvezetővel egybekötött kávézással kezdődött, majd körbevezettek a HCT Szakképzési Center telephelyén, ahol rengeteg érdekességet láttunk. Hozzám a 3D nyomatát és a robotika állt a legközelebb. Illetve, talán … The post Oktatáson jártunk a Dongfeng Motor Magyarország meghívásából! appeared first on Autó tesztek - Tesztelok.hu.

Laller Racing – Sárisápon jótékonykodott a csapat

Laller Racing – Sárisápon jótékonykodott a csapat

2022-09-27, 16:07 | www.tesztelok.hu

Ha jótékonykodásról és segítségről van szó, akkor arra számos nemzetközi és hazai megmérettetés, na meg a rettentően húzós/elfoglalt versenyszezon közepette is szakít időt a Laller Racing Dakar Team. Pontosan ilyen volt a sárisápi „ADD A KEZED” esemény, amely két beteg fiatalember megsegítéséért, a kezelési költségük előteremtéséért, valamint a jó ügyre történő összefogás figyelemfelkeltéséért jött létre. … The post Laller Racing – Sárisápon jótékonykodott a csapat appeared first on Autó tesztek - Tesztelok.hu.

Volkswagen ID.5 Pro bemutató – Egy elegáns elektromos kupé SUV

Volkswagen ID.5 Pro bemutató – Egy elegáns elektromos kupé SUV

2022-09-27, 15:49 | www.tesztelok.hu

A Volkswagen elektromos kínálatában már megtalálható az ID.5 az ID.4 SUV sportosabb megjelenésű testvére, amely kupés tetővonalat kapott. A Volkswagen ID.5 Pro külseje Az ID.5 4599 mm hosszú, 1613 mm magas, 1852 mm széles, amihez 2766 mm-es tengelytáv párosul. Ezek a méretek is mutatják, hogy ez nem egy kis városi elektromos autó, sokkal inkább nevezném … The post Volkswagen ID.5 Pro bemutató – Egy elegáns elektromos kupé SUV appeared first on Autó tesztek - Tesztelok.hu.

Vallelunga: Vasárnap is tarolt a BERTA HENGER

Vallelunga: Vasárnap is tarolt a BERTA HENGER

2022-09-19, 17:07 | www.tesztelok.hu

A TopJet FX2000 Italian Trophy tegnapi záróversenye elképesztő hangulatban, 28.000 néző előtt, újabb magyar sikerrel zajlott. Berta Benjámin a szombati győzelem után újabb dobogós helyezéssel vétette észre magát. Benjámin vasárnap sem spórolt a tempóval, és összeszedett versenyzéssel a második helyen fejezte be a futamot. Ezzel a SOLUTION Racing Team pilótája lett a hétvége legeredményesebb versenyzője, … The post Vallelunga: Vasárnap is tarolt a BERTA HENGER appeared first on Autó tesztek - Tesztelok.hu.

TopJet F3: Magyar himnusz szólt Berta Benjáminnak Vallelungában

TopJet F3: Magyar himnusz szólt Berta Benjáminnak Vallelungában

2022-09-17, 10:48 | www.tesztelok.hu

A SOLUTION Racing Team fiatal pilótája nagyon elszántan készült az TopJet FX2000 Italian Trophy nyitóversenyére, amit végül kis szerencsével sikerült is megnyernie.  A jelen magyar formaautózás legtehetségesebb versenyzőjének tartott Benjámin a győzelem mellé még a leggyorsabb kört is bezsebelte, tempójával pedig komoly fejtörést okozott a riválisoknak. A hétvége első versenye óriási közönség előtt zajlott Vallelungában, … The post TopJet F3: Magyar himnusz szólt Berta Benjáminnak Vallelungában appeared first on Autó tesztek - Tesztelok.hu.

Berta Benjámin: Remek kezdés Vallelungában

Berta Benjámin: Remek kezdés Vallelungában

2022-09-16, 16:57 | www.tesztelok.hu

Igencsak elfoglalt mostanság a SOLUTION Racing Team pilótája, jóformán alig ért véget a győzelemmel záródó csehországi hétvége, néhány napra rá már az Autodromo Vallelunga versenypályán, az FX2000 TopJet Italian Trophy-n kell bizonyítania. Benjámin pedig nem aprózta el a dolgokat: már rögtön a pénteki nyitónap első szabadedzésen a top3-ban zárt, majd az időmérőn megismételte ugyanezt a … The post Berta Benjámin: Remek kezdés Vallelungában appeared first on Autó tesztek - Tesztelok.hu.

eHybrid Tesztnapokkal ünnepelt a 15 éves Ferihegy Autó Volkswagen szalonja

eHybrid Tesztnapokkal ünnepelt a 15 éves Ferihegy Autó Volkswagen szalonja

2022-09-15, 07:36 | www.tesztelok.hu

A Volkswagen Roadshow következő állomásának (szeptember 9-14) a Ferihegy Autó Kft. adott otthont, ahol az innovatív eHybrid modellekre helyeződött a fő hangsúly. Ezek jövőbe mutató megoldásokat vonultatnak fel, miközben alacsonyabb fogyasztást, nagyobb teljesítményt és menetkényelmet biztosítanak. Ezen időszak alatt az érdeklődők kipróbálhatták a Touareg eHybridet, az Arteon eHybridet,  a Golf Variantot, a Passat Variant GTE-t, … The post eHybrid Tesztnapokkal ünnepelt a 15 éves Ferihegy Autó Volkswagen szalonja appeared first on Autó tesztek - Tesztelok.hu.

Honda HR-V Advance e:HEV – hibrid lett, maradhat?

Honda HR-V Advance e:HEV – hibrid lett, maradhat?

2022-09-13, 12:21 | www.tesztelok.hu

A Honda HR-V harmadik generációja B-SUV létére nem csak szép nagyra cseperedett, de látványra meg is komolyodott. Ó, milyen hamar felnőnek… A bohókás arcú, 1998-as első széria a maga 4,1 méterével egy akkor még egészen szokatlan, jópofa kis crossoverként látott napvilágot. A szamuráj arcú második generáció 9 év kihagyás után tért vissza Európába – teszteltük … The post Honda HR-V Advance e:HEV – hibrid lett, maradhat? appeared first on Autó tesztek - Tesztelok.hu.

Eset V4 Cup/CEZ: Berta Benjámin LETAROLTA a Brno Automotodromot

Eset V4 Cup/CEZ: Berta Benjámin LETAROLTA a Brno Automotodromot

2022-09-11, 17:15 | www.tesztelok.hu

A SOLUTION Racing Team pilótája már szombaton „bekopogtatott”, de a vasárnapi zárófutamon rá is rúgta az ajtót a formaautós mezőnyre. A fiatal pilóta mindent vitt, először a kvalifikáción söpörte be a pole pozíciót, majd az abszolút futamgyőzelmet sem engedte ki a kezéből.  Benjámin már reggeltől kezdve harapós kedvében volt, és az időmérőt úgy nyerte meg … The post Eset V4 Cup/CEZ: Berta Benjámin LETAROLTA a Brno Automotodromot appeared first on Autó tesztek - Tesztelok.hu.