CarChat

Card image

Eladni szeretnél?

Magánszemélyeknek és kereskedéseknek is több érvünk van miért nálunk hirdessenek!

ÚJ JÁRMŰ
Card image

Autót vásárolnál?

A legjobb helyen jársz! Ha kíváncsi vagy, kattints ide és elmondjuk miért!

Körülnézek

Hogyan használd az autotveszek.hu weboldalt?

Hirdetés feltöltése és kezelése számítógépen

Videó hossza 3 perc 29 másodperc

Hogyan használd az autotveszek.hu weboldalt?

Jármű feltöltés mobillal kevesebb mint 4 perc alatt

Videó hossza 3 perc 56 másodperc

Legújabb jármű hirdetések

Friss autós hírek

FormaBontó plusz VÁLYI ISTVÁNNAL: Vita az autósport „E”-korcsosulásáról, sport-e az E-sport? (PODCAST)

FormaBontó plusz VÁLYI ISTVÁNNAL: Vita az autósport „E”-korcsosulásáról, sport-e az E-sport? (PODCAST)

2023-01-27, 08:57 | www.tesztelok.hu

Az Új Szó autósport podcastjében ezúttal sztárvendéggel készültünk nektek! Volentér Balázs autóversenyző és Hencze Erik influencer, valamint Tóth Krisztián Márk műsorvezető a közönségkedvenc autós újságíró, a csibész Vályi István közreműködésével feszítette a húrt.  Mindenhonnan folyik a nyakunkba a zöld „fenntarthatósági terror”, ami már az autósportokba is beférkőzött. Ez egy valódi alternatíva lenne, egy tényleges környezetkímélő … The post FormaBontó plusz VÁLYI ISTVÁNNAL: Vita az autósport „E”-korcsosulásáról, sport-e az E-sport? (PODCAST) appeared first on Autó tesztek - Tesztelok.hu.

NEMES FELADAT: Laller kisiskolásokat tanít felelős állattartásra

NEMES FELADAT: Laller kisiskolásokat tanít felelős állattartásra

2023-01-27, 09:34 | www.tesztelok.hu

Mostanság Horváth Lajos „Laller” névvel nem csupán a versenypályák mellett, de a társadalmi felelősségvállalás területén is egyre gyakrabban lehet találkozni. Ezúttal egy, a motorversenyző szívének nagyon kedves kontextusban! A váci pilóta a Szurkolók az Állatokért alapítvány invitálására gyerekeknek fog edukációt tartani az állatvédelemről, ami egy szokatlan, ám annál kedvesebb szerep Horváth Lajos számára: „Igazán megtisztelő, … The post NEMES FELADAT: Laller kisiskolásokat tanít felelős állattartásra appeared first on Autó tesztek - Tesztelok.hu.

Új modell bemutatásával indította az évet az MG Motor Hungary

Új modell bemutatásával indította az évet az MG Motor Hungary

2023-01-12, 12:26 | www.tesztelok.hu

Az MG Motor Hungary egy sajtótájékoztató keretein belül mutatta be legújabb modelljét, az MG HS-t. A 2022 szeptember 17-én bevezetett ikonikus márka az MG, kedvező fogadtatásra talált a magyar piacon. Közel 300 db MG márkajelzésű jármű talált gazdára Magyarországon. A siker titka az autók kedvező ár-érték arányában, a vagány külsőben, az átlagon felüli garanciális időben … The post Új modell bemutatásával indította az évet az MG Motor Hungary appeared first on Autó tesztek - Tesztelok.hu.

Liszka Roland: Szenzációs HARMADIK HELY a riesai SuperEnduro GP-n!

Liszka Roland: Szenzációs HARMADIK HELY a riesai SuperEnduro GP-n!

2023-01-10, 14:46 | www.tesztelok.hu

A roppant tehetséges váci motoros Németországban kezdte az évet, és a versenyek peches történései ellenére is remek eredményt ért el.  A szervezők extrém nehéz pályával „kedveskedtek” a SuperEnduro GP Európa-kupa mezőnyének, de a Laller Racing Dakar Team színeiben versenyző és a HUMDA Magyar Autó-Motorsport és Zöld Mobilitás-fejlesztési Ügynökség Zrt. támogatását élvező pilótán nem tudtak kifogni: … The post Liszka Roland: Szenzációs HARMADIK HELY a riesai SuperEnduro GP-n! appeared first on Autó tesztek - Tesztelok.hu.

Horváth Lajos „Laller” és a METEOR esete

2023-01-06, 08:30 | www.tesztelok.hu

Horváth Lajos tevékenysége már nem csak a motorsport világában és a tereprali pályákon cseng jól, „Laller”-t egyre többször találják meg a különleges kulturális projektek is. Nemrégiben már beszámoltunk nektek arról, hogy a népszerű motoros a mostanság igencsak felkapott Varga Márk „G.w.M” és unokatestvérével, Ginókával, valamint Opitz Barbi társaságában forgatott a fóti „sivatagban”. Az alig pár … The post Horváth Lajos „Laller” és a METEOR esete appeared first on Autó tesztek - Tesztelok.hu.

SuperEnduro GP: Liszka Roland Németországban is bizonyítana

SuperEnduro GP: Liszka Roland Németországban is bizonyítana

2023-01-05, 14:10 | www.tesztelok.hu

A 2022-es szezont egy izgalmas kategóriaváltással záró motoros nagy tervekkel és lendülettel kezd neki 2023-nak. A HUMDA Magyar Autó-Motorsport és Zöld Mobilitás-fejlesztési Ügynökség Zrt. támogatását élvező pilóta nem tétlenkedik, már ezen a hétvégén pályára gurul a SuperEnduro GP német fordulóján. Roland elszántan készült az újév első versenyére, és egy szép eredményben bízva utazik Riesába, ahová … The post SuperEnduro GP: Liszka Roland Németországban is bizonyítana appeared first on Autó tesztek - Tesztelok.hu.

INTERJÚ – Horváth Lajos: „A Dakar Rally egy kortalan dolog”

INTERJÚ – Horváth Lajos: „A Dakar Rally egy kortalan dolog”

2022-12-26, 10:03 | www.tesztelok.hu

Horváth Lajos „Laller” fáradhatatlan. A váci tereprali pilóta már közelebb van az ötvenhez, mint a negyvenhez, de sportágának szeretete, a motorozás élménye, valamint a nagy célok és a folyamatos tervek motiválttá teszik és megfiatalítják őt. Természetesen 2023-ban sem lesz ez másképp… Interjú! Gyakorta olvasni a csapatoddal kapcsolatban, hogy „fennállása legsikeresebb esztendejét teljesítette”. Mi volt a … The post INTERJÚ – Horváth Lajos: „A Dakar Rally egy kortalan dolog” appeared first on Autó tesztek - Tesztelok.hu.

DS 9 E-Tense teszt – méltó a névhez

DS 9 E-Tense teszt – méltó a névhez

2022-12-15, 05:42 | www.tesztelok.hu

Ezzel kellett volna kezdeni. Persze, nem ilyen egyszerű a történet, hisz az Istennőről elnevezett márka 2010-ben debütált, a gyökerei pedig mélyen a múltban keresendőek. Ugyanakkor az első modern típusok inkább csak gazdag felszereltségű, feltupírozott Citroen-ek voltak, mintsem valódi prémium termékek.  2017-ben végül megjött az első, eredetileg is DS márkanév alatt bemutatott, valóban egyedi termék, a … The post DS 9 E-Tense teszt – méltó a névhez appeared first on Autó tesztek - Tesztelok.hu.

CUPRA Formentor VZ 2.0 TSI DSG 4Drive bemutató – Amikor az utazás a lényeg

CUPRA Formentor VZ 2.0 TSI DSG 4Drive bemutató – Amikor az utazás a lényeg

2022-12-11, 20:37 | www.tesztelok.hu

Már a korábbi években is szó volt arról, hogy megkapom a Formentort hosszabb-rövidebb időszakra, de akkor az 1.5 literes motorról beszélgettünk. Várnom kellett – nem is keveset – a SEAT-tól különvált teljesítményorientált Cupra almárka első saját dizájnnyelvével ellátott modelljére, de minden kétséget kizáróan megérte. Hiszen így egy 310 lóerős változatot kaparintottam meg. Magát a Formentor … The post CUPRA Formentor VZ 2.0 TSI DSG 4Drive bemutató – Amikor az utazás a lényeg appeared first on Autó tesztek - Tesztelok.hu.