CarChat

Card image

Eladni szeretnél?

Magánszemélyeknek és kereskedéseknek is több érvünk van miért nálunk hirdessenek!

ÚJ JÁRMŰ
Card image

Autót vásárolnál?

A legjobb helyen jársz! Ha kíváncsi vagy, kattints ide és elmondjuk miért!

Körülnézek

Hogyan használd az autotveszek.hu weboldalt?

Hirdetés feltöltése és kezelése számítógépen

Videó hossza 3 perc 29 másodperc

Hogyan használd az autotveszek.hu weboldalt?

Jármű feltöltés mobillal kevesebb mint 4 perc alatt

Videó hossza 3 perc 56 másodperc

Legújabb jármű hirdetések

Friss autós hírek

HunGarian Baja: Horváth Lajos a CÉLBAN, jöhet a Dinaric Rally!

HunGarian Baja: Horváth Lajos a CÉLBAN, jöhet a Dinaric Rally!

2022-08-10, 16:17 | www.tesztelok.hu

Komoly menetelés közepén van az ismert váci terepmotoros, aki még csak alig végzett a pokolian nehéz HunGarian Bajával, máris a következő próbatételre koncentrál. A Várpalota térségében futó tereprali világkupa futam minden évben hatalmas kihívást támaszt a résztvevőkkel szemben. Idén az élhetetlenül köves, mély talaj mellé az extrém forróság, és a hatalmas oldalszél is csatlakozott. A … The post HunGarian Baja: Horváth Lajos a CÉLBAN, jöhet a Dinaric Rally! appeared first on Autó tesztek - Tesztelok.hu.

Horváth Lajos „Laller”: Kemény menet jön a váci terepmotorosnak

Horváth Lajos „Laller”: Kemény menet jön a váci terepmotorosnak

2022-08-05, 08:00 | www.tesztelok.hu

Durva augusztus elé néz a népszerű off road motorversenyző: Laller ezen a hétvégén a HunGarian Baja tereprali világkupafutamon áll rajthoz, majd szinte azonnal utazik tovább a horvát Dinaric Rallyra. Kemény menet lesz ez, de Horváth Lajos idáig sem lazsált, a MAMS tereprali szakág és csapatvezető pilóta számos nagy versenyen vett részt. Először a Hellas Rally, … The post Horváth Lajos „Laller”: Kemény menet jön a váci terepmotorosnak appeared first on Autó tesztek - Tesztelok.hu.

Tandemtúra: Horváth Lajos „Laller” ismét a LÁTÁSSÉRÜLTEKÉRT teker

Tandemtúra: Horváth Lajos „Laller” ismét a LÁTÁSSÉRÜLTEKÉRT teker

2022-08-03, 12:03 | www.tesztelok.hu

Ha nyár, akkor Balaton, és ha Balaton, akkor tandemtúra a látássérültekért. Sok más híresség mellett Horváth Lajos terepmotoros is újból részt vesz a már hagyománnyá vált túrán, amelynek célja a figyelemfelhívás és az ösztönzés. Felhívni a figyelmét a látóknak, hogy segítsék hátrányos helyzetben lévő társaikat, és ösztönözni a látássérülteket, hogy a nehézségeik ellenére is képesek … The post Tandemtúra: Horváth Lajos „Laller” ismét a LÁTÁSSÉRÜLTEKÉRT teker appeared first on Autó tesztek - Tesztelok.hu.

MAGYAR F3-as győzelem: Berta Beni ROBBANTOTT a Hockenheimringen

MAGYAR F3-as győzelem: Berta Beni ROBBANTOTT a Hockenheimringen

2022-08-01, 09:22 | www.tesztelok.hu

Az igencsak nyűglődős péntek után versenynap köszöntött a legendás német versenypályára, Berta Benjámin pedig nem titkoltan győzelmi szándékkal pattant be az autójába. A fiatal magyar elszántsága előbb kategóriagyőzelmet eredményezett, majd a második futamon már az abszolútban sem tudták legyőzni őt.  Az ismeretlen pálya, a tegnapi baleset és annak utózöngéi, de a merőben szokatlan rajtprocedúra sem … The post MAGYAR F3-as győzelem: Berta Beni ROBBANTOTT a Hockenheimringen appeared first on Autó tesztek - Tesztelok.hu.

Berta Benjámin: POLE POZÍCIÓ a Hockenheimringen!

Berta Benjámin: POLE POZÍCIÓ a Hockenheimringen!

2022-07-29, 21:19 | www.tesztelok.hu

A mai nap élesben is elindult a munka Hockenheimben, ahol a Drexler Formel Cup népes F3-as mezőnyében Berta Benjámin képviseli a hazai színeket. A nap programja két szabadedzés és egy időmérő lett volna, de egy baleset megint felülírta a számításokat. A két szabadedzés még rendben lezajlott, Benjámin jól is érezte magát az autóban, ennek pedig … The post Berta Benjámin: POLE POZÍCIÓ a Hockenheimringen! appeared first on Autó tesztek - Tesztelok.hu.

Új NÉVADÓ TÁMOGATÓ a magyar motoros terepraliban: ITT a COPYGURU Tereprali Kupasorozat!

Új NÉVADÓ TÁMOGATÓ a magyar motoros terepraliban: ITT a COPYGURU Tereprali Kupasorozat!

2022-07-26, 18:21 | www.tesztelok.hu

A gazdasági válság hatásait értelemszerűen a sportvilág is megszenvedi, nem kivétel ez alól a hazai tereprali motoros szakága sem. A MAMS új szakági vezetését a lehető legnehezebb pillanatban átvevő Horváth Lajos „Laller” azonban változást ígért, és a sportvezető pilóta tartotta is magát a korábban megfogalmazott célokhoz. A Horváth Lajos csapatát már hosszú évek óta támogató, … The post Új NÉVADÓ TÁMOGATÓ a magyar motoros terepraliban: ITT a COPYGURU Tereprali Kupasorozat! appeared first on Autó tesztek - Tesztelok.hu.

New Times Racing: Folyamatosan javuló köridők a Slovakiaringen

New Times Racing: Folyamatosan javuló köridők a Slovakiaringen

2022-07-26, 17:28 | www.tesztelok.hu

A Takarékbank Gyorsasági OB + Kupa harmadik fordulójának a Slovakiaring adott otthont, ahol az NTR színeiben összesen öt pilóta mérette meg magát a különböző kategóriákban. Ádám Róbert (Open 600) pozitív érzésekkel zárta a bajnokság harmadik fordulóját. Róbert annak ellenére kihozta magából a maximumot, hogy nem érezte magát csúcsformában. A kvalifikáción a 8. helyet sikerült megkaparintania, … The post New Times Racing: Folyamatosan javuló köridők a Slovakiaringen appeared first on Autó tesztek - Tesztelok.hu.

Új NÉVADÓ TÁMOGATÓ a magyar motoros terepraliban!

Új NÉVADÓ TÁMOGATÓ a magyar motoros terepraliban!

2022-07-26, 16:33 | www.tesztelok.hu

A gazdasági válság hatásait értelemszerűen a sportvilág is megszenvedi, nem kivétel ez alól a hazai tereprali motoros szakága sem. A MAMS új szakági vezetését a lehető legnehezebb pillanatban átvevő Horváth Lajos „Laller” azonban változást ígért, és a sportvezető pilóta tartotta is magát a korábban megfogalmazott célokhoz. A Horváth Lajos csapatát már hosszú évek óta támogató, … The post Új NÉVADÓ TÁMOGATÓ a magyar motoros terepraliban! appeared first on Autó tesztek - Tesztelok.hu.

F3: Berta Beni KATEGÓRIAGYŐZELMET villantott

F3: Berta Beni KATEGÓRIAGYŐZELMET villantott

2022-07-23, 17:13 | www.tesztelok.hu

A mai nap két felmenetellel folytatódott az FIA CEZ bajnokság horvátországi fordulója, a formulaautós mezőny egy-egy időmérőt és versenyt teljesített. Berta Benjámin az F3-as volánja mögött most sem hazudtolta meg magát, és remek versenyzéssel kategóriagyőzelmet zsákolt. A nap nyitóeseménye a hétvége második kvalifikációja volt, a reggeli órákban zajló etapon a SOLUTION Racing Team pilótája csak … The post F3: Berta Beni KATEGÓRIAGYŐZELMET villantott appeared first on Autó tesztek - Tesztelok.hu.