CarChat

Card image

Eladni szeretnél?

Magánszemélyeknek és kereskedéseknek is több érvünk van miért nálunk hirdessenek!

ÚJ JÁRMŰ
Card image

Autót vásárolnál?

A legjobb helyen jársz! Ha kíváncsi vagy, kattints ide és elmondjuk miért!

Körülnézek

Hogyan használd az autotveszek.hu weboldalt?

Hirdetés feltöltése és kezelése számítógépen

Videó hossza 3 perc 29 másodperc

Hogyan használd az autotveszek.hu weboldalt?

Jármű feltöltés mobillal kevesebb mint 4 perc alatt

Videó hossza 3 perc 56 másodperc

Legújabb jármű hirdetések

Friss autós hírek

Kecskés Bence: „ A Jerezi volt eddigi karrierem legnehezebb esős versenye”

Kecskés Bence: „ A Jerezi volt eddigi karrierem legnehezebb esős versenye”

2023-05-24, 17:45 | www.tesztelok.hu

A spanyol kupasorozat jerezi fordulóján a HUMDA Academy fiatal motorosa erőn felül teljesített. Sajnos a zord körülmények ellenére túl optimistán mért egy féktávot, emiatt egy biztos győzelmet bukott. Kecskés Bence az MDR Competition Team színeiben egy Yamaha YZF R6 nyergében vágott neki a spanyol kupasorozat második fordulójának, amihez kellemes emlékek kötötték. Ahogy azt tőle megszokhattuk … The post Kecskés Bence: „ A Jerezi volt eddigi karrierem legnehezebb esős versenye” appeared first on Autó tesztek - Tesztelok.hu.

Berta Benjamin kimaxolta a Red Bull Ringi versenyhétvégét

Berta Benjamin kimaxolta a Red Bull Ringi versenyhétvégét

2023-05-22, 18:52 | www.tesztelok.hu

A SOLUTION Racing pilótájának dominanciája már a szombati időmérő edzésen  megmutatkozott, majd a POLE-ból indulva mindkét futamot rajt-cél győzelemmel megnyerte. Akárcsak Imolában… A Zinox F2000 Formula Trophy és a Drexler Formel Cup ezúttal a sógorokhoz, a Red Bull Ringre látogatott. Pénteken két szabadedzéssel indult a hétvége. Az első etap végére a második leggyorsabb idő mellett … The post Berta Benjamin kimaxolta a Red Bull Ringi versenyhétvégét appeared first on Autó tesztek - Tesztelok.hu.

Riverside Baja – Horváth Lajos dobogóval nyitotta a szezont

Riverside Baja – Horváth Lajos dobogóval nyitotta a szezont

2023-05-09, 17:32 | www.tesztelok.hu

A mögöttünk hagyott hétvégén rendezték a Tereprali Országos Bajnokság és Kupasorozat első fordulóját a Vas megyei Pápocon. Noha az autós mezőny már korábban, Székesfehérváron megkezdte a küzdelmeket, a motorosoknak csak most kezdődött meg a szezon.  A rajtnál természetesen ott volt Horváth Lajos “Laller” is, aki versenyzői és csapatvezetői minősége mellett a szakág vezetésért is felel. … The post Riverside Baja – Horváth Lajos dobogóval nyitotta a szezont appeared first on Autó tesztek - Tesztelok.hu.

Hatalmas POLE siker után, második hely a Hungaroring záróversenyén

Hatalmas POLE siker után, második hely a Hungaroring záróversenyén

2023-05-01, 19:49 | www.tesztelok.hu

A Laptiming Kupával rajtolt a szezon a mogyoródi pályán, ahol a SOLUTION Racing pilótája Berta Benjamin is derekasan állta a sarat. A Drexler Formel Cup és az FIA CEZ hungaroringi fordulója a pénteki szabadedzésekkel vette kezdetét. A három felmenetel alatt Benjamin szépen fokozatosan, több beállítási lehetőséget kipróbálva tört az élre.   Az Olasz Bajnokságtól eltérően … The post Hatalmas POLE siker után, második hely a Hungaroring záróversenyén appeared first on Autó tesztek - Tesztelok.hu.

Indul a tereprali szezon: Felkészül a Laller Racing Dakar Team

Indul a tereprali szezon: Felkészül a Laller Racing Dakar Team

2023-05-01, 19:23 | www.tesztelok.hu

Virágoznak a fák, csicseregnek a madarak, és egyre többször hallani a határ felől a motorok zaját. Utóbbi mindennél erősebb jel azzal kapcsolatban, hogy elindul a motoros/motorsport szezon. Horváth Lajos és csapata már nagyon várta ezt a pillanatot… A tereprali kicsit speciálisabb „műfaj”, mint az országúti motorozás, ahol csak leporolják a motort, és már gurulnak is. … The post Indul a tereprali szezon: Felkészül a Laller Racing Dakar Team appeared first on Autó tesztek - Tesztelok.hu.

Kecskés Bence: „Minden esélyem megvolt a dobogós helyezésre”

Kecskés Bence: „Minden esélyem megvolt a dobogós helyezésre”

2023-04-26, 11:10 | www.tesztelok.hu

A spanyol kupasorozat valenciai nyitóversenyén a HUMDA Academy fiatal motorosa a 4. helyen végzett a 40 fős mezőnyben, ráadásul sportszerű viselkedéséért különdíjban részesítette a szövetség! Kecskés Bence az MDR Competition Team színeiben egy Yamaha YZF R6 nyergében vágott neki a spanyol kupasorozat első versenyhétvégéjének, aminek az egyik kedvenc versenypályája adott otthont… Bence viszonylag gyorsan felvette … The post Kecskés Bence: „Minden esélyem megvolt a dobogós helyezésre” appeared first on Autó tesztek - Tesztelok.hu.

Berta Benjamin 100%-os teljesítményt nyújtott Imolában!

Berta Benjamin 100%-os teljesítményt nyújtott Imolában!

2023-04-24, 08:36 | www.tesztelok.hu

A SOLUTION Racing pilótájának dominanciája már a pénteki időmérő edzésen  megmutatkozott, majd a POLE-ból indulva mindkét futamot rajt-cél győzelemmel megnyerte. A Zinox F2000 Formula Trophy és a Drexler Formel Cup második fordulójának a legendás Imola adott otthont. Pénteken két szabadedzéssel és egy időmérővel indult a hétvége. Az első etap alatt olyannyira sikerült finomítani az alap … The post Berta Benjamin 100%-os teljesítményt nyújtott Imolában! appeared first on Autó tesztek - Tesztelok.hu.

Kecskés Bence számára Valenciában kezdődik a 2023-as szezon

Kecskés Bence számára Valenciában kezdődik a 2023-as szezon

2023-04-19, 08:35 | www.tesztelok.hu

Hétvégén kerül megrendezésre a spanyol kupasorozat nyitóversenye Valenciában, amelyen a HUMDA Academy fiatal motorosa, Kecskés Bence az MDR Competition Team színeiben egy Yamaha YZF R6 nyergében. Bence március végén már egy két napos teszten edzett ezen a versenypályán a 600 ccm-es motorjával, akkor rengeteget fejlődött és frissítette  pályaismeretét is. Sajnos a szeszélyes hazai időjárás nem … The post Kecskés Bence számára Valenciában kezdődik a 2023-as szezon appeared first on Autó tesztek - Tesztelok.hu.

MEGTISZTELTETÉS: Horváth Lajos előadást tartott a Testnevelési Egyetemen

MEGTISZTELTETÉS: Horváth Lajos előadást tartott a Testnevelési Egyetemen

2023-03-30, 18:44 | www.tesztelok.hu

Nem mindennapi megtiszteltetés érte Horváth Lajos „Laller” váci terepmotorost, a Laller Racing Dakar Team és a MAMS tereprali szakágának vezetőjét. A pilóta/sportvezető a Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem hallgatóinak tarhatott előadást a hazai tereprali működéséről és a Dakar Rallys szerepléséről.  A versenyző Falics János versenyigazgató helyettes társaságában kapott meghívást az eseményre, ahol a két szakember … The post MEGTISZTELTETÉS: Horváth Lajos előadást tartott a Testnevelési Egyetemen appeared first on Autó tesztek - Tesztelok.hu.